Baby

Bild av Apotekets babybox

Apotekets babybox

Apotekets babybox innehåller produktprover och en praktisk skötbädd för blöjbyte. Gratis för blivande föräldrar som är eller blir medlemmar i Apotekets kundklubb.

Babypaket
Bild av Babypaket från Goboken

Babypaket från Goboken

Få ett jättefint babypaket utan extra kostnad från Goboken. Innehåller en mjuk elefantskallra, Oball, mjuk bok som kan fästas på vagnen, en samling med de allra finaste rimmen och sångerna och 10 milstolpekort.

Välkomstpaket
Bild av Libero startbox

Libero startbox

Få en gratis startbox från Liberoklubben, fylld med gåvor anpassade för den första tiden med barnet.

Babypaket
Bild av Hjärtats lilla bebislåda

Hjärtats lilla bebislåda

Hjärtats lilla bebislåda innehåller fina produkter för dig och din nya bebis. Du finner även boken ”Lilla bebisboken”, en bok för nyblivna föräldrar. Gratis för dig som är blivande förälder och medlem i Klubb Hjärtat.

Babypaket
Bild av Babybox från Babyproffsen

Babybox från Babyproffsen

Gratis babybox till er som väntar barn från Babyproffsen. För att hämta ut en gratis Babybox på några utav Babyproffsen butiker behöver du registrera dig på babybox.se.

Babypaket
Bild av Startpaket baby från Apoteket

Startpaket baby från Apoteket

Startpaket baby från Apoteket kostar 419 kr, och innehåller blöjpaket, napp, febertermometer, salva, koksaltlösning, nagelsax, babyolja, våtservetter, tvättkompresser och bomullspinnar.

Kampanj
Bild av Gravidpaket från Allt för föräldrar

Gravidpaket från Allt för föräldrar

Gravidpaketet innehåller värdecheckar och erbjudanden på produkter för dig som väntar barn och produkter som är bra att ha hemma när barnet är fött.

Babypaket
Bild av Babybox från Lloyds Apotek

Babybox från Lloyds Apotek

Få en gratis babybox till blivande föräldrar från Lloyds Apotek. Boxen innehåller produkter och produktprover som kan vara bra att ha när man är nybliven förälder.

Babypaket
Bild av Vällingburk från Semperklubben

Vällingburk från Semperklubben

Gå med i Semperklubben och få en praktisk vällingburk. Semperklubben är helt kostnadsfri.

Kostnadsfritt
Bild av BabyBag

BabyBag

Babybag finns på ett flertal sjukhus, BB:s och MVC:s, ger nyblivna föräldrar ett smakprov på marknadens stora utbud av produkter och tjänster.

Babypaket