Bild av baby

Användarvillkor

Babypaket.com är en webbplats för gravida och nyblivna föräldrar och ger en översikt över babypaket, startpaket, välkomstpaket och nätbutiker till dig och din baby.

Babypaket.com säljer inga produkter

Babypaket.com säljer inte någon av produkterna på hemsidan och är inte ansvarig för någon av produkterna. Frågor om produkterna måste du skicka till det företag som säljer produkten.

På Babypaket.com finns länkar till tredje parts webbplatser. När man klickar "Se erbjudandet" lämnar du vår webbplats. Vi har ingen kontroll över dessa webbplatser eller deras integritetspolicy. På dessa webbplatser kan man oftast hitta kontaktuppgifter till dem som säljer produkten.

Läs alltid villkoren

Det är viktigt att du alltid läsar igenom villkoren på beställningssidan för produkten du vill beställa innan du beställer, så att du alltid är medveten om hur mycket du måste betala för porto och expeditionsavgift och om det finns andra villkor.

Fel och brister

Köpsvillkor, medlemsvillkor, priser och liknande kan ändras på de sidor som vi länkar till. Därför kan vi inte garantera att villkor och information om produkterna på vår hemsida inte innehåller fel och brister.

Produktbeskrivningar

Vi har inte testat produkterna på hemsidan. Därför är produktbeskrivningarna på vår webbplats mestadels baserad på beskrivningen av produkten på målsidorna vi länkar till. Eftersom målsidor ofta uppdateras, kan vår beskrivning vara baserad på en äldre målsida.


Babypaket.com
6. Februari 2019